• Vodeći smo u rušenju i iskopima
  • 091/583 - 6887
  • 095/858 - 8643
  • Ljutomerska 33, 10040 Zagreb
  • Rušenja i iskopi

    Bavimo se zahtjevnim građevinskim radovima, iskopom i rušenjem

Rušenje svih vrsta objekata te iskop bagerom

Tu smo za Vas da Vam pružimo sigurnu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu rušenja građevinskom mehanizacijom ili ručnog rušenja zidova, kuća, zgrada, razbijanja starih šupa i drugih objekata, štemanje i ostalih demontažnih radova. Odvozimo građevinski, glomazni i ostali otpad kamionima grajferima i kombi vozilima. Prilikom rušenja vodimo računa o okolini, te je prema potrebi osiguravamo od mogućih oštećenja.

Dugogodišnjim radom, iskusili smo i one najteže zahtjeve klijenata i izveli najpreciznija rušenja.

Nazovite nas već danas i besplatno dolazimo na procjenu radova.

Nudimo usluge iskopa malim i velikim bagerom, ovisno za što vam treba iskop (bazeni, iskop dvorišta, temelja, drenaža, prilazni putevi, iskop za izradu pločnika, temelji, potporni stupovi, izolacija, hidroizolacija, postavljanje cijevi, zatrpavanje, kopanje kanala, iskop za škarpe, šahtove, iskop za vodomjerno okno, priprema za asfalt…). Uglavnom Iskop za što god možete zamisliti.

Mini bageri koje posjedujemo pogodni su za skučena mjesta gdje se obavlja iskop. Za ove zahtjevne strojeve imamo stručno, sposobno i profesionalno osoblje, naši djelatnici znaju kako obaviti dobar posao da bi klijent bio zadovoljan, a to je ono što nam je bitno.

Pružamo i mogućnost odvoza kamionima i zbrinjavanja iskopanog. Profesionalna i kvalitetna usluga ključ su dobrog poslovanja, a mi pružamo upravo to!

Zašto smo najbolji odabir

Konstantno zadržavamo, razvijamo povjerenje i zadovoljstvo naših kupaca odnosno klijenata pružanjem visokokvalitetnih usluga našeg djelovanja u dogovorenim rokovima i kvaliteti naših proizvoda. U svakom trenu možemo udovoljiti rastućim zahtjevima u području graditeljstva.

Rastuća tvrtka

Od ranih početaka pa sve do danas kontinuirano rastemo. Ulažemo u nova znanja, ljudstvo, strojeve, tehnologije i popratnu opremu.

Stručnost

Stručnu izvedbu izvodi naš tim stručnjaka koji su svoje znanje usavršavali tijekom višegodišnjeg rada i na najkompleksnijim projektima.

Kvaliteta

Predani smo ispunjavanju najviših standarda kvalitete bez ugrožavana građevinskih normi u građenju i građevinskom materijalu.

Iskustvo

Naše iskustvo od preko 30 godina u građenju garancija je da ćemo svaki posao odraditi korektno i u zadanom vremenskom roku.

Vizija

Svaki posao koji obavljamo, radimo s najvišim standardima kvalitete svih naših usluga u građenju, prijevozu, trgovini i iskopu.

Vrijednost

Stalo nam je do naših klijenata, kako stalnih, tako i budućih, zbog čega imamo veliku vrijednost poslovanja.