• Građenje u niskogradnji i visokogradnji
  • 091/583 - 6887
  • 095/858 - 8643
  • Ljutomerska 33, 10040 Zagreb
  • Niskogradnja i visokogradnja

    Specijalizirani smo se za poslove niskogradnje i visokogradnje

Pružamo usluge svih radova niskogradenje i visokogradnje

Izvodimo sve građevinske radove s područja niskogradnje (vodovod, kanalizacija, javna rasvjeta, iskopi, priprema za asfalt, elektroenergetika i dr.) te radove visokogradnje, izgradnja po sistemu ključ u ruke te sanacije i rekonstrukcije, kao i završne radove u građevinarstvu.

Dugogodišnjim radnim iskustvom u graditeljstvu stekli smo reputaciju povjerljive firme koja gradi kvalitetne i dugotrajne stambene objekte. Naši projekti uključuju izvođenje građevinskih radova visokogradnje, od temelja do krova ili po sistemu „ključ u ruke“, različite adaptacije i preuređenja, fasade, soboslikarski i ličilački radovi, krovopokrivački radovi, uređenja potkrovlja. Aranžman “Ključ u ruke” je najpraktičniji, najefikasniji, a u konačnici, za naručitelja i najisplativiji način obavljanja građevinskih radova. Kod aranžmana „Ključ u ruke“ mi preuzimamo odgovornost za kvalitetu radova i korektnost svih izvođača.

Zahvaljujući našem višegodišnjem iskustvu, dobroj organizaciji i modernoj opremi radove možemo izvoditi kvalitetno i brzo.

Izvodimo sve vrste fasada kuća i zgrada. Pri tom naglašavamo da su svi slojevi koji čine fasadni sustav jednako važni, kao što je važan i način na koji se ugrađuju. Lijep i ugodan dom jedna je od najvrjednijih odlika sređenog obiteljskog života. Tu s obitelji provodimo najveći dio života i zato dom treba biti funkcionalan, udoban i oku ugodan. Zato mi svakom poslu pristupamo ozbiljno od planiranja do izvedbe projekta pri čemu posebnu pažnju posvećujemo kvaliteti ali i rokovima izvedbe. Smatramo da je poštivanje rokova ogledalo korektnosti i ozbiljnosti pristupa poslu.

Zašto smo najbolji odabir

Konstantno zadržavamo, razvijamo povjerenje i zadovoljstvo naših kupaca odnosno klijenata pružanjem visokokvalitetnih usluga našeg djelovanja u dogovorenim rokovima i kvaliteti naših proizvoda. U svakom trenu možemo udovoljiti rastućim zahtjevima u području graditeljstva.

Rastuća tvrtka

Od ranih početaka pa sve do danas kontinuirano rastemo. Ulažemo u nova znanja, ljudstvo, strojeve, tehnologije i popratnu opremu.

Stručnost

Stručnu izvedbu izvodi naš tim stručnjaka koji su svoje znanje usavršavali tijekom višegodišnjeg rada i na najkompleksnijim projektima.

Kvaliteta

Predani smo ispunjavanju najviših standarda kvalitete bez ugrožavana građevinskih normi u građenju i građevinskom materijalu.

Iskustvo

Naše iskustvo od preko 30 godina u građenju garancija je da ćemo svaki posao odraditi korektno i u zadanom vremenskom roku.

Vizija

Svaki posao koji obavljamo, radimo s najvišim standardima kvalitete svih naših usluga u građenju, prijevozu, trgovini i iskopu.

Vrijednost

Stalo nam je do naših klijenata, kako stalnih, tako i budućih, zbog čega imamo veliku vrijednost poslovanja.