• Prijevoz svih vrsta materijala
  • 091/583 - 6887
  • 095/858 - 8643
  • Ljutomerska 33, 10040 Zagreb
  • Prijevoz

    Ne tražite dalje, jednim pozivom rezervirajte najpovoljniju i najkvalitetniju uslugu prijevoza.

Prijevoz kamionom, kamionom kiperom, utovar i istovar na gradilište

Tvrtka smo koja se od samog početka postojanja bavi prijevozom stoga Vam garantiramo najbolju uslugu. Nudimo uslugu prijevoza građevinskog materijala, utovara i istovara na vašoj lokaciji, prijevoz građevinske šute te istovar do odgovarajućeg deponija. Sav građevinski otpad koji prevozimo zakonski zbrinjavamo. Profesionalni smo, pedantni i odgovorni u usluzi koju obavljamo. S našim iskusnim osobljem, modernim vozilima uvjereni smo da možemo prihvatit svaki prijevoz građevinskog materijala. U ponudi imamo manja i veća vozila.

Ukoliko je riječ o zahtjevnom prijevozu, naš tim pobrinut će se za to da se prijevoz obavi brzo. Profesionalno, sigurno tako što će uzeti u obzir sve moguće poteškoće u prijevozu i otklonit ih poduzimanjem raznih mjera, odnosno osigurati da se svaki teret sigurno transportira na željenu lokaciju

Svaki Vaš poziv shvaćamo ozbiljno, kao i svaki posao koji preuzmemo.

Osim zahtjevnog prijevoza, nudimo i uslugu prijevoza raznih klasičnih tereta manjih količina kombi vozilom. Za potrebe utovara, istovara posjedujemo kamionske dizalice kako bi mogli sigurno istovarit željeni materijal na vaše gradilište. Robu kupljenu kod nas dostvaljamo na željenu adresu, a za vaše druge potrebe u mogućmosti smo vam ponuditi prijevoz: do 3.5 t, do 8 t, do 11 t, utovar i istovar kranom do 13 m visine, šleperski prijevoz rasutog tereta (pijesak, šljunak, građevinska šuta, zemlja, humus).

Zašto smo najbolji odabir

Konstantno zadržavamo, razvijamo povjerenje i zadovoljstvo naših kupaca odnosno klijenata pružanjem visokokvalitetnih usluga našeg djelovanja u dogovorenim rokovima i kvaliteti naših proizvoda. U svakom trenu možemo udovoljiti rastućim zahtjevima u području graditeljstva.

Rastuća tvrtka

Od ranih početaka pa sve do danas kontinuirano rastemo. Ulažemo u nova znanja, ljudstvo, strojeve, tehnologije i popratnu opremu.

Stručnost

Stručnu izvedbu izvodi naš tim stručnjaka koji su svoje znanje usavršavali tijekom višegodišnjeg rada i na najkompleksnijim projektima.

Kvaliteta

Predani smo ispunjavanju najviših standarda kvalitete bez ugrožavana građevinskih normi u građenju i građevinskom materijalu.

Iskustvo

Naše iskustvo od preko 30 godina u građenju garancija je da ćemo svaki posao odraditi korektno i u zadanom vremenskom roku.

Vizija

Svaki posao koji obavljamo, radimo s najvišim standardima kvalitete svih naših usluga u građenju, prijevozu, trgovini i iskopu.

Vrijednost

Stalo nam je do naših klijenata, kako stalnih, tako i budućih, zbog čega imamo veliku vrijednost poslovanja.